Proeverij

Brouwerij Durs

Arnhem heeft sinds 1935 weer een echte stadsbrouwerij. In hartje Klarendal brouwen wij met trots en passie bier. Onze heerlijke bieren hebben echte Arnhemse namen als ‘Dakhaas’, ‘Leip Hert’, ‘Schuume’, ‘Geutpisser en ‘Jetser’ gekregen. Met Durs brengen we een ode aan het Arnhemse water, de Sint-Jansbeek staat daarin centraal. Aan deze beek is de stad Arnhem ontstaan. Al rond de 13e eeuw stonden er verschillende brouwerijen langs de beek. Zij gebruikten het water uit de beek om er bier van te brouwen.

Proeverij brouwerij Durs

In ons proeflokaal organiseren wij bierproeverijen, borrels en meer tussen de ketels. Voor het geven van een borrel en meer tussen de ketels, hebben wij verschillende mogelijkheden die wij graag persoonlijk bespreken. De ‘Hejje Durs proeverij’ duurt ongeveer twee uur en is uitbreiden met diverse mogelijkheden ‘om te kluive’, deze dienen vooraf besteld te worden. Zo hebben we overheerlijke planken als ‘Eusebeus’, ‘Gruun’, ‘De Blauwe golven’ en ‘Uut de wei’. Te bestellen vanaf 2 personen.

Je kunt bij ons in de brouwerij alleen met pin betalen. 

De ‘Hejje Durs proeverij”

• Ontvangst met een heerlijk Durs aperitief
• 4 goede proefglazen speciaal bier
• Een Arnhems hapje

€24,95 per persoon

De rondleiding en bierproeverij duurt ongeveer 2 uur, daarna zijn de extra drankjes voor eigen rekening. Je kunt bij ons in de brouwerij alleen met pin betalen.

Hejje Durs? Boek dan hieronder direct een Durs proeverij in onze brouwerij.

Proef Durs hier

Naast onze proeverij/rondleiding in de brouwerij, is het ook mogelijk om Durs op andere plekken te drinken.

Ga naar onze verkooppunten