Horeca

“Hejje Durs en zin om wa te drinken? Diverse horecazaken schenken ons prachtige bier. Ook jij kunt Durs schenken.”

Diverse bedrijven gingen je al voor, maar ook jij kan onze bieren in jouw winkel, slijterij of horecazaak hebben staan. Wil jij meer informatie over het schenken van Durs op jouw locatie? Neem dan contact op met: ikwildurs@durs.nl

Verkoopondersteuning 

Als je als horecazaak, slijterij of verkooppunt Durs schenkt, mag iedereen dat weten. Omdat wij graag het complete plaatje leveren, hebben wij een aantal ondersteunende materialen die je kunt gebruiken. Zoals tafelkaartjes, posters, glaswerk, schapkaartjes en flyers. Daarnaast prijzen wij de bedrijven waar we mee samenwerken graag. Onze samenwerkingspartners worden dan ook regelmatig in het zonnetje gezet en krijgen een vermelding op onze website bij verkooppunten. Voor meer informatie neem je contact op met Durs. 

Wil je Durs schenken?

Vul dan het inschrijfformulier in hieronder óf neem contact met ons op.

Ik word Durs'lesser

Durs bieren

Karel

Pils 5% – 33 cl

Een pils met karakter. Zowel in geur als in smaak. Karel is romig en goudgeel, met een volle witte schuimkraag. Fris, moutig bier met een subtiel bittertje.

Leip Hert

I.P.A. 6,2% – 33 cl

Leip Hèrt is licht van kleur door de lichte mouten. Hij ruikt wat romig, fruitig en harsig. De fruitige hoparoma’s begeleiden je naar een klein bittertje met zachte afdronk.

Jetser

Tripel 9% – 33 cl

Deze tripel is warmgoud van kleur. De warme geur van geel fruit dat overgaat in een mooie kruidigheid zorgt voor een romigzacht mondgevoel.

Geutpisser

Amber 5,9% – 33 cl

Een donkere, amberkleurige bier. Een lekker bittertje in combinatie met karamel en een subtiel fruitje. Warme moutigheid in geur en smaak.

Dakhaas

Blond 6,5% – 33 cl

De Dakhaas is een goudblond biertje en heeft een honing en bloesemachtige geur. Hij is lichtzoet, met een subtiele bitterheid en een eigenwijze crisp.

Schuume

Witbier 4,8% – 33 cl

Een witbiertje met citrus- en banaanachtige tonen. Daardoor is ‘ie heerlijk fruitig. De smaak is romig met aantrekkelijke frisse zuren van limoen.

Retenkrabber

West Coast I.P.A. 6,3% – 33 cl

Onze eigenwijze West Coast IPA is een Ode aan Herman de Retenkrabber. Onze Retenkrabber kenmerkt zich als een troebel, fruitig en harsig biertje met een stevig bittere afdronk.

Downloads